Hirdetés

Xbox One-ra is megjelenik a Hellblade: Senua's Sacrifice?

|

A tavalyi év egyik legjobb játéka a jelek szerint hamarosan a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Hatalmas hype övezte a Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenését, a Ninja Theory azonban egy fantasztikus játékot rakott le az asztalra. A Sony-nál ebben már a fejlesztés korai szakaszábam biztosak voltak, minden bizonnyal ezért is győzték meg a csapatot arról, hogy konzolon csak PlayStation 4-re dobják ki a játékot.

Hirdetés

A jelek szerint azonban az exkluzivitásnak vége, a Hellblade: Senua's Sacrifice Xbox One-os változata ugyanis febukkant a tajvani és az ausztrál korhatárbesorolásért felelős szervezet adatbázisában is. Mivel sem a fejlesztők, sem a Microsoft nem erősítette meg a dolgot, a megjelenési dátummal és egyéb részletekkel kapcsolatban egyelőre a sötétben tapogatózunk, de várhatóan hamarosan befut a hivatalos közlemény is.

Ti kipróbáljátok majd az Xbox One-os változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)