Hirdetés

Hellblade - azt hiszed a zene nem számít?

|

A Ninja Theory várva-várt játékát a Hellblade-et szépen lassan, egy fejlesztői sorozatban mutatja be a nagyérdeműnek. Itt a következő rész, a címszó: zene.

Hirdetés

A Ninja Theory nagyon biztató módon áll hozzá legújabb játékához a Hellblade-hez. A játék minden aspektusába próbálnak belevinni valami egyedi csavart és nagyon nagy szeretettel készítik azt. Fejlesztői sorozatuk mostani részében azt mutatják be hogyan készül a kelta kaland zenéje.

A Ninja Theory-nál dolgozó Dominic Matthews elárulta, hogy szerintük is szerves része a zene egy játéknak. Pont ezért rengeteg időt és energiát fordítanak a Hellblade zenéjére, már maga az ötletelési folyamat, hogy milyen zene illeszkedne a legjobban a hangulathoz, is hosszúra nyúlt. Nem szerettek volna komoly zenét, mert az a hollywoodi szuperprodukciókra jellemző. Továbbá, habár kelta származású lesz főhősünk, ha kelta zenével rukkoltak volna elő az kulturális falat emelhetett volna a játékos és a játék közé, ezért ezt az ötletet is elvetették.

Végül úgy döntöttek, hogy Senua melankolikus kalandjához valamilyen sötétebb hangvételű zene illik és olyan zeneszerzőre van szükségük akivel kölcsönösen megértik egymást és a lehető legjobbat tudják kihozni egymásból. Így esett a választásuk Andy LaPleguára. A norvég electro-industrial előadó olyan zenekarokat alapított mint az Icon of Coil vagy a Panzer AG.

A videóban megtudhatjátok, hogy került Andy kapcsolatba a Hellblade-del, milyen irányból közelítik meg a játék zenei világát és egy kis ízelítőt is kaphattok a soundtrackből.

Ígéretük szerint hamarosan már bétázhatunk. Ti várjátok a Hellblade-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)