Hirdetés

Helldivers 2 és Banishers: Ghosts of New Eden - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nagyra nőtt ízeltlábúakkal és barátságtalan szellemekkel akasztjuk össze a bajszunkat a következő napokban.

Hirdetés

Még csak február elején járunk, de már anélkül is a bőség zavarával küzdünk, hogy belekevernénk a dologba tavalyi vagy még korábbi címeket. Valami azt súgja - a madarak röpte, a békák kuruttyolása, a csontok zörgése, a pókösztönünk, hogy 2024 sem lesz rossz év. Legalábbis ami a játékokat illeti, a többiről inkább ne beszéljünk...

Paca - Van mivel játszani: a Steam Jövő Feszt során kipróbáltam a Pacific Drive, a  Children of the Sun, a Strange Horticulture és még néhány játék demóját, közben pedig PS5-re kijött a Final Fantasy VII Rebirth próbaverziója, fut a Skull & Bones bétája, megérkezett a Helldivers 2, és ha már ingyen volt, csak megnézem ezt a Foamstarst is, ártani nem fog. Hát így.

Csirke - Mindenképp ránézek a Helldivers 2-re, igazán jó munkának tűnik a pajtásokkal együtt irtani a bogárnépséget. 

Hirdetés

Zs - Nem kevés órányi versenyzés után végre befejeztem a Forza Motorsport kampányát, a játék félkész állapotát viszont remekül szemlélteti, hogy ezért még egy árva achievement sem járt, holott az első és a második alszéria lezárásáért még ad ilyen jutalmat a játék. A trauma miatt most egy darabig nem játszok semmivel, a Harry Potter első kötetét fogom olvasni németül, hogy begyógyítsam a lelki sebeket.

Kaci - Sokáig pörgettem fel-alá a saját gyűjteményem, a PlayStation Plus kínálatot és az akciós játékokat, hogy találjak valami kompakt, pörgős játékot. Aztán végül inkább feltelepítettem a Red Dead Redemption 2-t, és most lovagolgatok a naplementében. Egészen egyedi hangulata van ennek a játéknak, elképesztő, hogy mennyire át tudom magam adni a bandita életnek.

Szada - Nagyon várom a Chicken Police folytatását, így mikor megláttam, hogy már elérhető a demója, azonnal rácsaptam a letöltés gombra, és a hétvégén igyekszem valamikor belekóstolni a Chicken Police: Into the HIVE-ba. Lehet, hogy az első részt is újrajátszom, majd elválik.

kristfvarg - Folyamatosan elkalandozik a figyelmem a Prince of Persia: The Lost Crown-ban. Megpillantok a térképen egy érintetlen szobát, aztán csak azon kapom magam, hogy újabb óra telt el, a sztorival pedig megint nem foglalkoztam. Szóval lassan haladok, ezt a hétvégét még biztosan, de jó eséllyel a következőt is Sargon társaságában fogom tölteni.

Hunter - Az elmúlt heteket a fejemmel a monitorban töltöttem, szóval most egy kicsit ellépek a gépem mellől. Rajzolni és olvasni fogok nagyrészt (folytatom a One Piece-t és az Oshi No Kót), illetve a barátaimmal elmegyünk pizzázni és kipróbálni a Candela Obscura nevű TTRPG-t. Na jó, azért pár Tekken 8 meccsre benézek majd. Az online rangok nem pihenéssel gyűlnek.

Kivi - Elkezdődött a Modern Warfare 3 második szezonja, megújult lendülettel vetem bele magam a darálásba a legújabb térképeken. Készülök a Super Bowlra is, izzítom a Madden NFL 24-et, hogy a teljes vasárnap a futballról szólhasson. 

Chava - Kísérteties, de azért elég élvezetes kalandokba keveredtem a brit gyarmatokon, s amint sikerült a Banishers: Ghost of New Eden minden küldetését kipipálnom, máris a Roxfort felé veszem az irányt, hogy folytassam a félbehagyott Hogwarts Legacyt. Ismét kedvet kaptam hozzá.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)