Hirdetés

Helldivers - újabb ingyenes kiegészítő érkezik

|

A Helldivers ismét kap egy ingyenes kiegészítőt, ami mellé kisebb fizetős DLC-k is érkeznek, ha pedig eddig nem kezdünk volna bele a játékba, az egyik új csomaggal minden eddig megjelent tartalmat egyszerre beszerezhetünk.

Hirdetés

Nem valószínű, hogy sokan vennének csak a Helldivers miatt PlayStationt, de akiknek már megvan valamelyik konzol, azokat hosszú órákra lekötheti az Arrowhead kooperatív lövöldéje. Egy újabb kiegészítőnek hála lesz okuk visszatérni azoknak is, akik azt hitték, már egy életre elegendő űrlényt lőttek szét.

A fejlesztők ugyanis egy új kiegészítőt jelentettek be a Sonyval közösen, ami a Masters of the Galaxy nevet viseli. Az ingyenes frissítés három új ellenséges Master egységet (ezek a Hive Lord, a Siege Mech és a Great Eye névre hallgatnak) ad a Helldivershez, illetve feltételezhetően az ő legyőzésükhöz kapcsolódóan néhány új trófeát is kapunk. Ezzel együtt érkezik három nem túl drága, de fizetős DLC, név szerint a védekezésre kihegyezett cuccokat tartalmazó Entrenched Pack, a néhány stukkert tartogató Pistols Pack, és a szintén elég beszédes nevű Vehicles Pack.

A kiegészítő kapcsán két különleges kiadásban is megjelenik a Helldivers, a Masters of the Galaxy Edition bundle-ben ott lesz a friss Entrenched Pack DLC is, a dobozosan is megvásárolható Super-Earth Ultimate Edition pedig a két kiegészítő mellett a 11 már megjelent DLC-vel és egy fegyvercsomaggal érkezik, mégpedig augusztus 26-án.

Ti próbáltátok már a Helldiverst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)