Hirdetés

Helldivers: Turning up the Heat - fejlesztői videón az új feladatok

|

Egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik a Helldivers ingyenes frissítése, de azt már megleshetjük, mi vár ránk a fronton a Turning Up the Heat élesedése után.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy egy ingyenes frissítés érkezik a PlayStation konzolok közötti kooperatív játékra kihegyezett Helldivershez, arról viszont eddig nem nagyon meséltek a fejlesztők, milyen újdonságokra is számíthatunk. Az Arrowhead csapata néhány fejlesztői videóban mutatja majd be, mi mindent adnak hozzzá a játékhoz, kezdve az új feladatokkal.

A Turning up the Heat három újfajta feladatot ad a már meglévőkhöz a Helldiversben: lesz például, hogy ágyúkat kell újra működésre bírnunk. Ehhez nem csupán meg kell javítani a fegyvert, hanem meg kell keresnünk a környéken heverő lőszert is, ekkor viszont el is süthetjük majd. Egy másik új célunk egy geológiai kutatóberendezés védelme lesz. Ehhez egy fúró is társul, amit folyamatosan védenünk kell, ahogy mintákat nyer ki a talajból.

Végül az is megeshet majd, hogy fel nem robbant aknákat kell majd megkeresnünk, és hatástalanítanunk kell a szerkezeteket, Ehhez egy fémdetektor is kapunk, viszont értelemszerűen ezt a fegyverünk helyett kell majd kézben tartanunk.

A többi videóban még több infóra számíthatunk a Turning up the Heat nevű frissítés tartalmáról, a következő a fejlesztők ígérete szerint napokon belül érkezhet.

Ti kipróbáltátok már a Helldiverst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)