Hirdetés

Hellgate: London - a pokol kapui újra megnyílnak

|

A koreai HanbitSoft megvásárolta az összes jogot a Hellgate: London forgalmazásával és kiadásával kapcsolatban, így újra életet lehet az anno már lekapcsolt játékba.

Hirdetés

A Hellgate: London szervereit a Namco Bandai tavaly előtt leállította, tekintve, hogy a játék nem ért el nagy sikereket. 2009 januárjában a HanbitSoft bejelentette terveit a pokol kapuinak újbóli megnyitásával kapcsolatban, ám a Namco Bandai szinte rögtön reagált, közölve, hogy csak részlegesen adták el a jogokat.

Mostmár csak idő kérdése, hogy a Hellgate: London szerverei mikor állnak újra üzembe Észak-Amerikában, Japánban és Európában, de még mielőtt ez megtörténne, a HanbitSoft először Kínába, Tajvanba, és Délkelet-Ázsiába juttatja el a jelenleg csak Koreában játszható játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)