Hirdetés

Hellgate: London - Bill Roper a hibákról

|

Mostanában az ipar fontos szereplői közül egyre többen törnek meg, és vallják be könnyek közepette legnagyobb bűneiket.

Hirdetés

Az EA főnök, John Riccitiello és a szakma egyik legnagyobb zseniének tartott Peter Molyneux után az egykori Blizzard North alaptag, a Hellgate:London-nal debütált Flagship Studios feje, Bill Roper öntötte ki szívét.
Egy nagyobb lélegzetű interjút készített vele a PC ZONE magazin zsurnalisztája, s ennek egy részét felfedték a computerandvideogames.com oldalán.
Bill úgy érzi, hogy a játékosok elképesztően magas igényeket támasztottak játékukkal szemben, amelyeknek egyszerűen nem sikerült megfelelniük. A Diablo egykori fejlesztőiről lévén szó, ezen nem is csodálkozhatunk. Mindenki azt várta, hogy sor kerül a trónfosztásra. Ezzel szemben egy döcögősre sikerült startot produkált az alkotás, s komoly bugok is maradtak a végleges változatban.
Roper szerint belerohantak abba a hibába, hogy túlságosan sokat akartak, mint az a bizonyos szarka. A Vista-kompatibilitás, a DirectX 10-es grafikus motor, a dobozos szingli és az online multis játék, az, hogy egyszerre jelentették meg az összes jelentős piacon. A Flagship vezetése mindenért vállalja a felelősséget, és nem okol senki mást az elégtelen tesztelésből fakadó hibák miatt. Ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy a hibák többsége az utolsó pillanatban jött elő, amikor már nem maradt idő az összes kijavítására. Néhány hónap csiszolás határozottan jót tett volna a Hellgate: London-nak. A játék erősen online orientált, s ennek köszönhetően folyamatosan orvosolják a hibákat, bővítik a tartalmat, s közvetlenül reagálhatnak a játékosok panaszaira.

 

 

Hellgate: London - 152. kép Hellgate: London - 153. kép

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)