Hirdetés

Hellgate: London - Cinematic Trailer

|

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Pokol kapuja újra nyílik Londonban.

Hirdetés

Mindig nagy öröm egy egyszer elkaszált projectet újra "élni" látni. A koreai Hanbitsoft így jutott hozzá annak idején a Mythoshoz, amelyet szintén újra indított és néhány napja bejelentette a Hellgate: London újra elindítását is.

Egyelőre a spekulációk szerint nem lesznek benne a Hanbitsoft és partnerei által kifejelsztett új kiegészítések, hiszen a Hellgate: London keleten ment tovább - Hellgate: Resurrection részeként Hellgate: Tokio készült hozzá többek között. Mindenesetre kíváncsiak leszünk rá, hogy a fejlesztők valóban kijavították-e a hibák java részét, továbbfejlesztették-e a programot és a 3-4 éves engine illetve content ma még elég lesz-e. Hamarosan kiderül, hiszen Hellgate: London béta június 3-5-ig tart majd.

Addig is nézzük meg a játék cinematic trailerét...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)