Hirdetés

Hello Kitty Online - Publikus bétateszt keddig

|

Napokon keresztül lehetőségünk adódik belekóstolni a kifejezetten gyermeknek fejlesztett Hello Kitty Online bétájába.

Hirdetés

Érdekesen alakult az idei szerelmesek napja, ugyanis mielőtt lekaszálták a virágárusokat mindenkinek szembe kellett néznie a babonás dátummal, vagyis péntek tizenharmadikával. Mindezek fényében gyanúsan tekintettünk a Hello Kitty Online legfrissebb bejelentésére, teljes mértékben jogosak a kritikák, egyetlen nappal lekéstetek a publikus bétateszt indulásáról. Valentine's Day Event Happy Hearts névre keresztelt mulatságukban kipróbálhatjuk, milyen 24/7 rózsaszínben szemlélni a világot. Ha szeretnénk húgunkat, barátnőnket, óvodáscsoportot a Hello Kitty Online világa elé szegezni, úgy regisztráljunk ingyenesen a www.sanriotown.com oldalán majd a www.hellokittyonline.com címről szerezzük be a klienst (a SanrioTown-on megadott adatokat kell majd hasznosítani a kliens esetében). A Happy Hearts már elrajtolt és egészen február tizenhetedikéig várja a játékosokat, akikre speciális Valentin Napi küldetések várnak. Ezenkívül tatarozták a kezelőfelületet, átdolgozták a farmolást és bevezették a trágár szavakat kiszűrő berendezést.

 

hello_kitty_online.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)