Hirdetés

Hello Neighbor - két új trailer vezeti fel a megjelenést

|

A TinyBuild horrorjátékában ki kell cseleznünk a kellemetlen szomszédot és ki kell derítenünk, hogy milyen szörnyűségeket művel titokban.

Hirdetés

A Hello Neighbor egy különleges ötletre épül: az ellenfél, azaz a szomszéd folyamatosan követi a cselekvéseinket és hozzá igazítja a stratégiáját, vagyis folyamatosan új trükkökkel kell előállnunk (nemrég láthattunk már hasonlót az ECHO-ban). 

Hirdetés

A TinyBuild és a Dynaic Pixels indie horrorjátéka napokon belül megjelenik, a készítők pedig két videóval szerették volna felkészíteni a felhasználókat arra, hogy mi vár rájuk a játékban. Garantáltan egyikben sem szerepel önfeledt sütizés a szomszéddal, parás pillanatok viszont annál inkább.

A második már kicsit többet mutat a játékmenetből: 

A Hello Neighbor megjelenése december 8-án esedékes PC-re, Macre és Xbox One-ra, de ha van a birtokotokban egy Xbox One X, akkor 4K-ban játszhattok. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)