Hirdetés

Helyszíni regisztráció és jegyvásárlás a GDF-en!

|

Urak, hölgyek, aki eddig nem regisztrált online, az már ne is tegye!

Hirdetés

Az adatok és a befizetési visszaigazolás ugyanis ilyen rövid idő alatt már nem fut át a rendszeren, le is zártuk az online regisztrálási lehetőséget.


Sokan jeleztétek viszont, hogy lecsúsztatok a regisztrációról, így ezévben is kénytelenek leszünk nyitva tartani a helyszíni jegyvásárlás lehetőségét.

A helyszínen csak és kizárólag az online regisztráció során is igénybe vett kedvezményeket tudjuk biztosítani, azaz 6.000 forint helyett 4.500 forintért lehet majd jegyet venni (ez természetesen a Standard jegyre vonatkozik, amivel a nagyterembe lehet belépni, a helyszínen sem VIP, sem Professional jegyeket nem tudunk már biztosítani).

Emlékeztetőül: ehét csütörtökön (ápr. 30) lesz a rendezvény az Aréna Pláza moziszintjén, részletes program a honlapon. Újra elmondjuk, hogy a nagyterembe bárki bejöhet, nem kell fejlesztőnek, vagy programozónak lenned ahhoz, hogy értsd, és élvezd az előadásokat, elég, ha az átlagnál picit jobban érdekel a játékkészítés, a játékipar, a játékszakma, szeretsz a dolgok komolyabbik oldalával is tisztában lenni, olyan gamerként, akit nem csak az izgat, hogy hány matricát lehet az aktuális NFS-ben a kocsikra ragasztani, vagy hogy milyen új fegyverek lesznek a MW2-ben.
Érdekes előadásokat hallgathatsz végig, találkozhatsz hozzád hasonló kifinomult, elhivatott játékosokkal, beszélgethetsz a jelen levő GameStar szerkesztőkkel, sőt, a fejlesztők is szívesen válaszolnak majd kérdéseidre, ha előadás után a szünetben elkapod őket.

Kalandra fel, csütörtök 9:00-ra érjetek ki az Arénába, akár van jegyetek, akár a helyszínen fogjátok beszerezni, akkor indul ugyanis a regisztráció! 10:00-kor pedig maga a program!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)