Hirdetés

Helyzetjelentés érkezett a League of Legends MMO-ról, de még senki ne kezdjen örülni

|

Nagy változások vannak Riot Games MMORPG háza táján, melyek jelentősen átalakíthatják az eddigi terveket.

Hirdetés

A Riot Games MMORPG-je mondhatni ipari legenda. Ghostcrawler 2020-as tweetje óta tudjuk, hogy létezik, de konkrét információkat vagy látnivalókat sosem kaptunk belőle. Valahol egy irodában valakik dolgoznak rajta pár éve - ennél konkrétabb infót nem tudni. 

A 2020-as bejelentések óta szinte semmi nem került elő a játékról, de most Marc Merrill, a Riot Games társalapítója végre tényleges hírekkel jelentkezett. Nem biztos, hogy ennek tudunk örülni, de legalább valami kézzel fogható információ.

Merrill hosszasan beszélt a helyzetről, de a mondanivalójának lényege a következő volt:

"Mi nem hisszük, hogy a szokásos MMO élményre vágynátok, csak ezúttal runeterrás körítésben. A League of Legends univerzumának és a rajongóink magas elvárásainak akkor tudunk eleget tenni, ha valami olyasmivel állunk elő, ami a műfaj tényleges evolúciójának érződik. Ez hatalmas kihívás, amiért az MMO rajongókból és veterán fejlesztőkből álló csapatunk lelkesen küzd."

Hirdetés

A lényeg tehát, hogy a tradicionális, World of Warcraft által popularizált formulát maguk mögött hagyják. Valami újat szeretnének a piacra dobni, ami nemes cél lehet, de egyben kockázatos is. Ezt a kockázatot Fabrice Condominas vállalta, aki az MMO új vezető producere. Condominas korábban a BioWare-nél és az EA-nél dolgozott, és olyan projekteket vitt el, mint a Mass Effect 3, a Mass Effect: Andromeda és a Star Wars: Squadrons.

Az új irány és az új producer mellett Merrill még annyit árult el, hogy a következő években nem sokat fognak mesélni a projektről. A csapat továbbra is dolgozik tehát hírzárlat mellett, jó esély van rá, hogy évekig csend lesz a játék körül. Mi csak abban reménykedünk, hogy ennek a csendnek egyszer vége szakad, és az áttervezések után láthatunk valamit a projektből, amit már szívünk szerint pörgetnénk.

Ti mit gondoltok, milyen élményt remélhetünk a LoL MMORPG-től?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)