Hirdetés

Hercule Poirot újra nyomoz, hamarabb itt lesz a következő játék, mint gondolnád

|

A Microids gondozásában jelenik majd meg az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case.

Hirdetés

Nem a Sir Arthur Conan Doyle fejéből kipattant Sherlock Holmes az egyetlen fiktív detektív, aki képes feledhetetlen élményeket szerezni a kalandjátékok kedvelőinek, Agatha Christie belga nyomozózsenije ritkább vendég ugyan PC-nken vagy konzolunkon, de ugyanolyan szívesen látott. Míg a Baker Street 221b híres lakójának kalandjait a Frogwares szállítja nekünk már hosszú ideje (legutóbb épp a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jét), addig a Poirot bűnügyein dolgozó fejlesztők többször cserélődtek, de most úgy tűnik, hogy a Microids megtalálta a megfelelő csapatot erre a feladatra.

Miként a 2021-ben megjelent Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases, úgy az idén érkező Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case mögött is a BAFTA-díjas Blazing Griffin stúdió áll.

Hirdetés

Noha regények sokaságát dolgozhatná fel a csapat, inkább egy teljesen új és eredeti történettel lepnek majd meg bennünket, amely stílusában és tónusában Agatha Christie műveihez igazodik, és amely bevezeti Poirot saját Watsonját Arthur Hastings személyében. Ők ketten azt a feladatot kapják, hogy biztonságban juttassanak el egy felbecsülhetetlen értékű műtárgyat, amit Londonban terveznek bemutatni. A kiállítás megnyitóján azonban bűncselekmény történik, és a páros kénytelen lesz munkához látni.

Maga a játékmenet nem sokat változik, továbbra is a tanúk és gyanúsítottak kihallgatására, a környezet és a bizonyítékként szóbajöhető tárgyak megvizsgálására (ez különböző fejtörők megoldását is magába foglalja), valamint az elmetérkép helyes használatára és a karakterprofilok megalkotására épül. A fejlesztők részletgazdagabb környezetet, időjárási effekteket (London eső és köd nélkül elképzelhetetlen) és élethűbb hanghatásokat ígérnek, ráadásul minden egyes dialógust szinkronizálnak angolul, németül és franciául.

Az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case még a nyár folyamán megjelenik PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Külön öröm a dobozos játékokat előnyben részesítő gamereknek, hogy nem csak digitálisan lehet majd megvásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)