Hirdetés

Heroes of Might and Magic Online !

|

Az Ubisoft sajtóközleményben erősítette meg azokat a híreket, melyek szerint 2005-ben kiadják majd a Heroes of Might and Magic Onlinet. Ezzel kapcsolatosan több újságíró is próbálta faggatni Fabrice Cabounetet, a Heroes V producerét, ő azonban a saját portékája bejelentéséig nem volt hajlandó nyilatkozni. A Heroes of Might and Magic Online a hagyományoktól eltérően nem stratégia lesz, hanem MMORPG. Ennek részleteiről és megvalósításáról egyenlőre nem tudni sokat, csak hogy a TQ és a NetDragon segédkezik majd benne. Azt, hogy a játékban mi és hogy, lesznek-e startégiai elemek: nem tudni. A hivatalos bejelentéskiadványt itt olvashatjátok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)