Hirdetés

Heroes of Newerth - Hero spotlight: Cthulhuphant

|

Az S2 Games nem a világ legnagyobb fejlesztője/kiadója, de a Heroes of Newerth usereinek száma, lassan bár, de folyamatosan növekszik.

Hirdetés

Enenk is köszönhető a folyamatos fejlesztés, az új térképek és hősök hozzáadása, amely nélkül lehetetlen lenne "felszínen maradni". 

Egyik ilyen új Heroes of Newerth hős egy állat, méghozzá egy Cthulhusított elefánt, azaz egy Cthulhuphant. Maga az álalt inkább aranyosnak néz ki, mint félelmetesnek, de meglehetősen erős hős, így érdemes megnézni a tulajdonságait.

Trample - nem, nem trampli, hanem taposni tud, ez egy igazi tank-húzás, sebzés, stunolás és még az aggrót is magára veszi. 

Hook'Em - gyakorlatilag az agyaraira feltűz bárkit, a nem hős egységeket azonnal megöli vele.

Mortifying Presence - ez egy passzív félelem és őrület aura - a közelében elvő ellenséges hősök mozgása és sebzése is belassul.

Obliterate - egy "mindent bele" támadás egy igen brutális, erős energiacsapás formájában.  

Íme, a Cthulhuphant működés közben:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)