Hirdetés

Heroes of the Storm alpha - hamarosan Európában is

|

Eddig hivatalosan csak Észak-Amerikában lehetett kipróbálni a Heroes of the Storm alpha változatát, nemsokára viszont a mi régiónkban is osztanak majd kulcsokat.

Hirdetés

Javában készül, de még távol van végleges állapotától a Heroes of the Storm, a Blizzard saját gyártású MOBA-ja.

Néhány szerencsés kiválasztott (és azok, akik eljöttek a márciusi GameNightra) már kipróbálhatták a továbbra is alpha stádiumban lévő játékot, de hozzáférést hivatalosan csak Észak-Amerikában osztogattak. A Blizzard viszont hamarosan újabb kulcsokat küld ki, most Észak-Amerika mellett Ausztrália, Európa, Latin-Amerika, Új-Zéland és Délkelet-Ázsia területének lakói számára is. Mindenki, aki bekerül, az angol klienst fogja használni, amíg nincs kész a teljesen lokalizált verzió, vásárolni viszont mindenki a saját régiója pénznemében fog tudni. Nem tudjuk, hogy mikor kezdik el szórni az új kulcsokat, de addig is jelentkezzetek a Battle.net accountotok Beta Profile oldalán. A technikai alpháról itt olvashattok bővebben. Ne hagyjátok ki Heroes of the Storm előzetesünket sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)