Hirdetés

Heroes of the Storm nyereményjáték eredményhirdetés

|

Újabb elképesztő nyereményjátékon vagyunk túl, ahol ismét több tucat kulcsot osztottunk ki a rajongók között.

Hirdetés

Néhány napja indítottuk útjára a Heroes of the Storm nyereményjátékunkat, ahol a nevezőknek alig több mint 72 órájuk volt bizonyítani, hogy ők a GSO legnagyobb Blizzard rajongói. A verseny néhány órával ezelőtt lezárult, a kulcsokat már el is juttattuk a szerencsésekhez, akiknek műveiből nektek is megmutatunk néhányat.

Több mint 250 rajongó indult a pályázaton, akik esetenként nem egy, hanem négy-öt képpel is bepróbálkoztak, így elképesztő mennyiségű anyagon kellett átrágnunk magunkat. A pályázók rengeteg különböző képpel és alkotással próbálták belopni magukat a szívünkbe, amelyek közül nagyon nehéz volt kiválasztani a legjobbakat. Most a teljesség igénye nélkül mutatunk párat.

 

 

Volt aki a gyűjtői kiadásait fotózta le, de olyan is akadt, aki inkább az in-game epic cuccait mutogatta. Számos festmény, rajz és néhány szobor is érkezett a nyereményjátékra, amelyek szinte kivétel nélkül elképesztő tehetségről tettek tanúbizonyságot. Volt, aki mémet, volt, aki teljes képregényt küldött, és bizony akadtak olyan elborult elméjű alkotók is, akiknek a művét ki se merjük tenni, nehogy az kiverje a biztosítékot (de tényleg, erre a videóra sem lenne szabad terelni senkit, mert annyira felháborító, hogy EndreMan is leesett a székről).

Más tollával ékeskedni nem kifejezetten szép dolog, de voltak olyan próbálkozók is, akik mindent bevetettek a győzelem érdekében. A képek eredetiségét ugyan nem mikroszkóp alatt vizsgáltuk, de könyörgöm, ha a beküldött kép a Google első találata, akkor jó eséllyel ki fog derülni a turpisság. Szóval ilyen is volt.

Ezt viszont külön köszönjük, jól esett!

Ezúton gratulálunk a nyerteseknek, akik már megkapták kódjaikat, és ha esetleg kimaradtatok, akkor sincs okotok csüggedni, hiszen a következő hetekben-hónapokban rengeteg kulcs talál még gazdára a GSO olvasói között, így mindenképp érdemes továbbra is figyelmesen követni az oldalt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)