Hirdetés

Heroes of the Storm - a veteránok és az újoncok már külön játszanak

|

Egy új matchmaking módosításnak köszönhetően kevesebb az esély arra, hogy a gyakorlottabb játékosok átgyalogolnak rajtatok.

Hirdetés

A Heroes of the Storm egy nagyon szórakoztatót MOBA, de az élménynek gyorsan odavág, ha pár hardcore arc pillanatok alatt ledarálja a hőseinket. A Blizzard is tudja ezt, ezért komoly változtatásokat eszközölt a Quick Match keresőjében.

Alapvetően arról van szó, hogy amikor rácsapunk a QM gombra a rendszer figyelembe veszi játszott meccseink számát, és lehetőleg olyan játékosokkal dob majd össze, akik nagyjából ugyan annyira tapasztaltak, mint mi. Ez segít majd, hogy a kezdőknek ne legyen borzasztó élmény az első néhány mérkőzés.

“Az új szabály nem zárja ki teljesen, hogy a játékosokat veteránok ellen dobjon be a rendszer. Például akkor is előfordulhat, ha a csapatunkban vegyesen vannak tapasztalt és tapasztalatlan játékosok” - írta Spyrian a Battle.net fórumán. “A változás megnövelheti a meccskeresés hosszát, mivel annak a olyan játékosokat kell összeválogatni, akiknek a játékszáma a tiédhez közeli.”

A Heroes of the Storm eddig is igyekezett a műfajt nem ismerők kezeire játszani, és ez a változtatás csak segíteni fogja a tanulási fázist. Nektek hogy tetszik az újítás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)