Hirdetés

Heroes Of The Storm - az összes karakter elérhető, dupla XP üti a markunk hétvégén

|

A Blizzard ingyenesen játszható MOBA játékában eljött az idő kipróbálni a hősök garmadáját, nincsenek megkötések.

Hirdetés

Heroes Of The Storm azt a MOBA játékokban megszokott mechanikát alkalmazza, hogy időszakonként más-más karakter ingyenes, vagyis kipróbálhatók egy bizonyos ideig, de lehetőség van eme játszható karakterek megvásárlására is akár valódi, akár játékbeli pénzzel.

A Heroes of the Dorm döntője okán erre a hétvégére ingyenes elérhető az összes karakter, itt az idő kipróbálni a harcost, akivel már régóta szemezünk, megnézzük, megéri-e az árát. Igaz, Tracer még nem elérhető, viszont dupla tapasztalati pontot kap minden játékos, ami sokakat fog arra ösztönözni, hogy a megszokottnál is több meccset játszanak le a következő két napban.

Hétfő 19 óráig tart az ingyenes időszak. Ti mennyit fogtok játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)