Hirdetés

Heroes of the Storm - minden infó kiderült D.Va-ról

|

Hana Song már nem csak StarCraft bajnok és Overwatch ügynök, de a Nexusban is harcol egy szebb jövőért.

Hirdetés

Genji után nem sokkal egy újabb Overwatch-hős, D.Va, azaz Hana Song csatlakozik a Heroes of the Storm felhozatalához. 

D.Va egy távolsági tank karakter, akit legtöbbször a mechben ülve fogunk látni. Ha túl sok sebzést szed össze, akkor a gép leesik róla, és egy sérülékeny sebzésosztóvá válik. A Heroes of the Storm változat érdekessége, hogy az Overwatchban látott önmegsemmisítő képesség itt nem ultimate.

A teljes képesség bemutatójához kattintsatok a lejátszás gombra:

Mivel a karakter tegnap este óta már játszható a Heroes PTR szerverein, már minden kikerült róla, a kinézeteitől a szinkronhangjáig.

Ebben a válogatásban hallhatjátok, ahogy az egyes karakterekkel beszélget a csatatérre érkezést követően:

A következő videó D.Va teljes szinkronanyagát tartalmazza:

Aki kíváncsi a PTR frissítéssel érkezett összes új kozmetikai tárgyra (pl.: D.Va skinek, új bemondók, új zászlók stb.), az lapozza végig a lenti galériát:

ptr 05-08-17

Végül aki szeretné a karaktert meccs közben látni, az nézze meg, ahogy a StarCraft világbajnokot egy korábbi StarCraft (és WarCraft III) pro irányítja. Grubby tegnap este rászabadult a PTR szerverre, és azonnal kipróbálta az új karaktert.

Egyelőre meglehetősen erősnek tűnik, de ez még változni fog, lévén a következő néhány napban a Blizzard folyamatosan finomhangolja majd a karakter értékeit a teszt szerveren. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)