Hirdetés

Heroes of the Storm - új játékmóddal jött az új hős

|

A Heroes of the Storm világába is megérkezik a halloween szelleme, de azelőtt még kipróbálhatjuk az új játékmódot és az új hőst.

Hirdetés

Nem is olyan régen olvashattatok nálunk a Heroes of the Storm legújabb hőséről, Samuróról, az ork orgyilkosról. Emberünk már elérhető a játék éles szerverein, így aki valami újjal szeretne darabolni, annak adott a vásárlás lehetősége.

A Brawl is bekerült, ami hasonlóan a Hearthstone-hoz, fura, izgalmas, és szórakoztató szabályokkal dobja fel a mindennapi bunyózást. A Blizzard egyébként jutalmazza is az új módot próbálgatókat. Aki játszik három Brawl meccset, az kap 1000 aranyat, és egy spéci portrét.

Aki pedig látni akarja, ahogy Murky arcon vágja Diablót egy hallal, az klikkeljen a lejátszás gombra:

A Halloween tartalom is bekerült a kliensbe, de egyelőre nem aktív, lévén az esemény október 25-én kezdődik. A Deputy Valla és Scarecrow Xul kinézetek mellé egy új hátas is jön majd. A két új kinézetet két külön csomagban lehet majd megvenni, és bármelyiket is választjátok, a Zerg lebegő Eye Pad hátas is a tiétek lesz. Nem szép, de legalább ronda.

Akit érdekel a most érkezett frissítés minden aprósága, az a Heroes of the Storm hivatalos oldalán megtalálja a teljes leírást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)