Hirdetés

Heroes of the Storm - megjött minden infó Garroshról, a következő hősről

|

A Horda egykori hadvezére csúnya véget ért Azerothon, így már csak a Nexus maradt számára, ahol az idők végezetéig üvöltözhet az "igaz hordáról".

Hirdetés

A Heroes of the Storm következő hőse Garrosh Hellscream lesz, Grom Hellscream fia, aki a World of Warcraft: Cataclysm eseményeit követően a Horda vezérévé vált. Több Alliance területre is betört, saját kezűleg rombolta le Pandaria legszentebb völgyét, és űzte ki a trollokat, és a többi "alantas fajt" Orgrimmárból.

Igazi, vérgőzös ork volt, aki maga indította be (Kairozdormu segítségével) a Warlords of Draenor eseményeit. Bűneiért, és az Iron Horde Azerothra vezetéséért Thrall végezte ki egy látványos Mak'gorában.

Az áruló vezér most visszatér a Heroes of the Storm hőseként, ahol számottevő fizikai erejét, és a hatalmas fegyverének, a Gorehowlnak az élét is bevetheti. A Blizzard tegnap tette ki a karakter spotlight videóját, amiben bemutatták összes képességét, és a vele érkező hőskinézeteket is.

Amennyiben még többet szeretnétek megtudni a hamarosan érkező harcosról, úgy látogassátok meg a Blizzard hivatalos weboldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)