Hirdetés

Heroes of the Storm - új játékmód jön hamarosan

|

A Heroes Brawl megjelenése közelebb van, mint gondolnátok, úgyhogy már most készüljetek a legújabb Aréna módra, amiben felborul minden szabály.

Hirdetés

Nemrég Zaryával bővült a Blizzard MOBA-ja, de még októberben kellemes őrület veszi kezdetét az Arénában. Különleges csataterek, váratlan fordulatok és sajátos szabályok lesznek érvényben a Heroes Brawl módban.

A Blizzard igazából már korábban bejelentette ezen játékmód érkezését, de pontos részleteket csak most árultak el róla. 

A Heroes Brawl nagyjából olyan lesz, mint általában a Brawl módok a többi Blizzard játékban (Heartstone: Heroes of Warcraft, Overwatch). Tehát egy hétig követ egy adott sémát, ami néha azt is jelentheti majd, hogy minden játékos csak ugyanazzal a karakterrel játszhat, csak varázsló karaktereket lehet választani.

Egyelőre ezek biztosak:

Hammer Time: itt minden játékos Sgt. Hammersszel fog játszani és mivel a mag sebezhetetlen lesz, a meccs kimenetele az elfoglalt tornyok számának függvényében dől majd el.

Punisher Arena: gyűjteni kell a pontokat az ellenség és a Punisherek legyilkolászásával. Amelyik csapat előbb eléri a 100 pontot, nyer.

Lost Cavern: egy egyszerű, alap térkép, de csak egyetlen út járható.

Hosszú még a Blizzard listája a Heroes Brawl körüli teendők terén, mert sok mindent kifejezetten ehhez a módhoz fejlesztenek. Ugyanakkor megéri majd hétről hétre elindítani egy Brawl kört, mert egyedi jutalmakat szerezhettek ebben a módban. Ha pedig egy héten 3 brawlban vesztek részt, 1000 aranyat kaptok bónuszként.

A Heroes Brawl hivatalosan október 17-től indul, de a PTR-en már október 10-től elérhető lesz, a tesztelni vágyóknak.

Mit szóltok, várjátok már az új őrületet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)