Hirdetés

Heroes of the Storm - ilyen, amikor Abathur váratlanul megaláz

|

Abathur általában csak a susnyában lapít az egész meccsen, ezért is lepődött meg nagyon ez a játékos, amikor egyszer csak az arcába ugrott a Zerg.

Hirdetés

A Heroes of the Storm sok mindenben különbözik az átlag mobától, többek között a játszható karakterekben, amelyek közt található néhány elég extrém is. Az egyik ilyen a most bejelentett, két játékos által irányított Cho'Gall, a másik pedig a már jó ideje elérhető Abathur.

Utóbbi egy támogató karakter, akinek esze ágában sincs kimenni a frontvonalra, általában a hátsó sorból segíti a többieket, miközben kis szimbiótákkal lavíroz a vonalak között. Pontosan ezt csinálta Deyan Drazov is, amikor a Haunted Mine pályán az egyik csapattársának segített, Tyrael azonban sikeresen meglépett a Butcher elől, ezért hősünk a saját kezébe vette az irányítást.

Tudta, hogy hol fog Tyrael megjelenni, és azt is látta, hogy nagyon kevés életereje van, ezért az egyik képessége segítségével azonnal odasietett, majd gyorsan néhány aknát is lerakott. A többi már történelem. Külön tapsot érdemel, ahogy az utolsó pillanatban kikerüli Tyrael robbanását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)