Hirdetés

Heroes of the Storm - megérkezett a legújabb hős, Imperius

|

Újabb arkangyal csatlakozott a Diablo univerzumából, akit ráadásul már ki is próbálhatnak a játékosok.

Hirdetés

Már eddig is elég sok olyan játszható karakter volt a Blizzard MOBA játékában, akivel a Diablo sötét világában ismerkedhettünk meg, most pedig még egy jól ismert szereplő csatlakozott be a Nexusban zajló folyamatos csatározásokba.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a játékba Imperius, aki a harcos kasztot erősíti a játékban, és mivel egy melee karakterről van szó, így közelről csap le ellenfeleire, a megfelelő taktikával pedig bizony elég komoly pusztításra képes. A Blizzard közzé is tett egy videót, amiben bemutatják a hős egyes képességeit, szóval érdemes lehet megnézni, ha felkészülten szeretnétek csatába vonulni.

Nektek hogy tetszik Imperius?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)