Hirdetés

Másik projektbe kezd a Heroes of the Storm fejlesztésének vezetője is

|

Dustin Bowder ugyan átadta egy kollégájának a Heroes of the Storm fejlesztésének vezetését, de ezzel nem a Blizzardtól való távozását készítette elő, csupán egy másik játékon dolgozik majd a stúdiónál.

Hirdetés

Tovább folytatódik a Blizzardon belüli, talán szokatlanul élénknek is mondható fluktuáció, miután egy fórumposztban Dustin Bowder, a Heroes of the Storm fejlesztésének igazgatója is bejelentette, hogy átadja a projekt vezetését. Chris Metzennel ellentétben ő viszont nem vonul vissza, hanem a Blizzard berkeiben folytatja a munkát.

A HotS-csapat főnöke ezentúl Alan Dabiri, a játék eddigi technikai igazgatója lesz, aki az utóbbi hónapokban fokozatosan vette át Bowder feladatait. A távozó igazgató, aki 2005 óta van a kaliforniai stúdiónál és a Heroes of the Storm előtt a StarCraft II vezető dizájnere is volt, a posztban elárulta, hogy a vezetőség által felajánlott egyik eséllyel élt, hogy egy új projekthez csatlakozzon, ami kísértetiesen hasonlít a World of Warcraft korábban távozó rendezője, Tom Chilton történetéhez.

Azzal kapcsolatban, hogy mindketten ugyanazt a csapatot erősítik-e, vagy két különböző be nem jelentett projekt is fut a Blizzardnál, egy darabig valószínűleg csak találgatni tudunk majd. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mivel állnak elő legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)