Hirdetés

Heroes of the Storm - bemutatjuk a legújabb hőst, aki nem Zarya

|

A Blizzard nagyon szeretne a Heroes of the Storm rajongók kedvében járni, hisz az elmúlt pár hétben igen sok újdonsággal bővült a játék. Itt a következő!

Hirdetés

Szeptember végén új pályát kaptak a HotS rajongók és ezzel együtt az Overwatch hősei közül Zarya, már a Blizzard MOBA-ban is elérhető. Az újabb hőst most a Warcraft világából emelték át a fejlesztők. Ismerkedjetek meg Samuro-val, az ork szamurájjal.

Elég bizarr képet nyújt a fejemben a kardforgató, fürge szamuráj és egy ork keveréke. De hiba volna a külső alapján ítélni, nézzük mit tud Samuro.

Alap képességek:

- Advancing Strike (passzív): amennyiben alaptámadással eltalálunk egy ellenfelet, megnő a mozgási sebességünk 2 másodpercig, 25%-kal.

- Mirror Image (Q): létrehoz magából két klónt (vagy tükörképet), melyek élete Samuro életének 50%-ának felel meg, sebzésük pedig Samuro sebzésének 30%-ának. Összesen csak két klónt tarthat maga körül, melyek 18 másodpercig maradnak Samuro-val.

- Critical Strike (W): Samuro következő, 10 másodpercen belül elkövetett normál támadása kritikus sebzést (+50%) okoz az ellenfélnek. Ezt a képességet a velünk lévő klónok is megkapják és a skill nem töri meg a Wind Walk állapotot.
Passzív: Samuro-nak és a klónjainak minden negyedik normál támadása kritikus csapás lesz.

- Wind Walk (E): Samuro 8 másodpercig stealth módban lesz, tehát láthatatlanná válik. Ez az állapot hamarabb is megszakadhat, ha közben elkezd támadni, használja egy másik képességét vagy megsebzi egy ellenséges hős. Azonban, ha az ellenségtől érkező sebzés 1 másodpercen belül jön, az még nem töri meg a Wind Walk képességet. Ezek mellett plusz 25%-os mozgási sebességet kapunk és át tudunk menni az ellenséges egységeken.

Heroic képességek:

- Bladestorm: Samuro átváltozik egy dühöngő forgószéllé, ami halált hoz a közelben lévő ellenségekre és 285 sebzést okoz nekik másodpercenként, 4 mp-ig.

- Illusion Master: Samuro helyet cserél valamelyik klónjával.
Passzív: irányítani tudjuk Samuro klónjait külön-külön vagy egyszerre is. A klónok sebzése is növekedni fog, Samuro sebzésének 15 százalékával.

Jó kis mobilis, Assassin karakter, akivel ha észnél vagyunk a Wind Walk segítségével könnyen kereket tudunk oldani a szorult helyzetekből. Ugyanakkor ez a képessége kezdeményezésre is remekül alkalmas. A klónokkal együtt biztos jól megállja majd a helyét egyedül is. Viszont az szomorú, hogy bár gyorsan mozog, a támadási sebességét egyik képessége sem növeli.

Samuro hivatalos adatlapját itt nézhetitek meg. Hogy mikor kerül be a játékba, arról még nem tudni semmit, a következő Heroes of the Storm frissítés október 17-én jön, ekkor kerül majd a Heroes Brawl játékmód, valószínűleg Samuro-t csak utána kapjuk meg.

Nektek bejön a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)