Hirdetés

Heroes of the Storm - elragadó trailerrel érkezett meg Tracer (videó)

|

Bár még nem mindenki játszhat Tracerrel a Heroes of the Stormban, a Blizzard egy kiváló hangulatú trailerrel ünnepelte meg az első Overwatch-szereplő érkezését.

Hirdetés

Bár az Overwatch megjelenésére még néhány hetet várnunk kell, a Blizzard új univerzuma már megérkezett a többi világukat is egybegyúró Heroes of the Stormba. Bár Tracer egyelőre csak a csapatos FPS előrendelői számára játszható, egy külön trailerrel köszöntötte őt a kiadó.

Ebben az Overwatch borítóján is szereplő hős a rá jellemző végtelen energiával és kedvességgel ugrál ide-oda a Diablo-, Warcraft- és StarCraft-univerzumok szereplői között, akikkel éppen ismerkedik. Így az egész trailer hihetetlenül elbűvölő lett, de azért a mókás jelenetek mellett kapunk egy rövid áttekintést arról is, milyen lett Tracer a Heroes of the Storm karaktereként (bár ebből a bemutatóból azért többet tudhatunk meg róla). A videó végén egyébként arra is utal a Blizzard, hogy bőven számíthatunk még Overwatchos tartalmakra a MOBA-ban, bár valószínűleg Widowmaker előbb-utóbb önálló karakterként is megjelenik és nem csupán egy Nova-skin lesz.

Ti melyik Overwatch-szereplőt látnátok szívesen a Nexusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)