Heroes of the Storm - hamarosan egy Diablo II-es kedvenccel is játszhatunk

|

A Blizzard leleplezte a két következő, a Heroes of the Stormban játszható hőst, akikkel nem csak a harmadik rész gárdája egészül ki, hanem a Diablo II egyik kedvenc hőse is megjelenik majd.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Blizzard csapata kis szünet után ismét a Diablo-játékokhoz kapcsolódó újdonságokat hoz a Heroes of the Stormhoz. Bejelentettek két új hőst, akikkel egyfelől az utolsó karakterosztály is bekerül a Diablo III-ból, másrészt az előző epizód egy nagy kedvence is visszatér.

Az egyik új karakter Li Ming, a harmadik rész varázslója lesz, akinek természetesen a képességei is az akció-RPG-ből lettek átemelve. A Magic Missiles varázslatnak szinte minden helyzetben hasznát vehetjük majd, míg az Arcane Orb főleg akkor jön jól, ha távolabbról szeretnénk sebezni az ellenfeleinket. A Teleport képességgel viszont nem csupán menekülni tud, hanem egy erre kitalált fejlesztést választva akár a másik csapat tagjai közé is beugorhat, amit egy méretes robbanás kísér majd.

Xul, a Diablo II nekromantája értelemszerűen nagyban támaszkodik az általa megidézett lényekre, de néhány átkot is kiszórhat majd az ellenség csapatára. A Bone Prison képességgel például csapdába ejtheti az egyébként nehezebben levadászható hősöket, illetve a Heroes of the Storm megszokott minionhullámaiból is fel tud támasztani néhány elesett csatlóst, hogy csontvázként harcoljanak mellette.

Mit szóltok az új karakterekhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!