Heroes of the Storm - hamarosan egy Diablo II-es kedvenccel is játszhatunk

|

A Blizzard leleplezte a két következő, a Heroes of the Stormban játszható hőst, akikkel nem csak a harmadik rész gárdája egészül ki, hanem a Diablo II egyik kedvenc hőse is megjelenik majd.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

A Blizzard csapata kis szünet után ismét a Diablo-játékokhoz kapcsolódó újdonságokat hoz a Heroes of the Stormhoz. Bejelentettek két új hőst, akikkel egyfelől az utolsó karakterosztály is bekerül a Diablo III-ból, másrészt az előző epizód egy nagy kedvence is visszatér.

Hirdetés

Az egyik új karakter Li Ming, a harmadik rész varázslója lesz, akinek természetesen a képességei is az akció-RPG-ből lettek átemelve. A Magic Missiles varázslatnak szinte minden helyzetben hasznát vehetjük majd, míg az Arcane Orb főleg akkor jön jól, ha távolabbról szeretnénk sebezni az ellenfeleinket. A Teleport képességgel viszont nem csupán menekülni tud, hanem egy erre kitalált fejlesztést választva akár a másik csapat tagjai közé is beugorhat, amit egy méretes robbanás kísér majd.

Xul, a Diablo II nekromantája értelemszerűen nagyban támaszkodik az általa megidézett lényekre, de néhány átkot is kiszórhat majd az ellenség csapatára. A Bone Prison képességgel például csapdába ejtheti az egyébként nehezebben levadászható hősöket, illetve a Heroes of the Storm megszokott minionhullámaiból is fel tud támasztani néhány elesett csatlóst, hogy csontvázként harcoljanak mellette.

Mit szóltok az új karakterekhez?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!