Hirdetés

Heroes of the Storm - ez mind az új hősökkel érkezik (videó)

|

Ismét egy videón mutatta be a Blizzard, milyen újdonságokkal készül a Heroes of the Stormban. Az érkező skinek és mountok között szokás szerint akadnak egész jól kinéző darabok.

Hirdetés

Már az augusztusi gamescom óta tudtunk néhány olyan Heroes of the Storm hős érkezéséről, akik még csak most fognak megjelenni a Nexusban. A Blizzard a szokásos videójában, amiben megmutatja a fejlesztés alatt lévő tartalmakat azt is leleplezte, milyen skineket várhatunk az új hősökhöz.

Artanis, és a Starcraft II-es medic, Lt. Morales alap kinézetei mellett például azt is megleshettük, hogy a dokinak leszegy Metroid-ihletésű skinje is. Új külsőt kappéldául Jim Raynor, aki ezután sheriffként (na jó, marsallként, de a lényeg ugyanaz) is galoppozhat a Heroes of the Stormban, Falstad pedig kalózzá avanzsál, így griffje helyett egy tematikusan is passzoló papagájt kap hátasnak.

Nektek hogy tetszenek a készülő tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)