Hirdetés

Heroes of the Storm - megjött Zul'jin, videót is kaptunk róla

|

A Warcraft történelem egyik legfontosabb Troll vezetője a Nexusban dobálja a baltáit. Te is fogsz kapni belőlük, ha akarod, ha nem.

Hirdetés

Mivel a Horda szövetségbe lépett Quel'Thalas elfeivel és a Szövetséget egyébként sem szívlelete, Zul'jin már mindenkit gyűlöl. Az össznépi utálatát ezentúl a Heroes of the Storm csataterein vezetheti le.

A Blizzard MOBA játékába új hős érkezett, és aki tudni szeretné, hogy mit várhat az Amanik vezetőjétől, az a fenti videóban végignézheti Zul'jin összes képességét, kinézetét és betekintést nyerhet a játékstílusába.

A Warcraft világ rajongóit mostanában különösen elkényeztette a Blizzard. Legutóbb Ragnaros siklott be a Nexusba, előtte pedig King Varian Wrynn. Alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lesz a következő harcos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)