Hirdetés

Heroes 5 - a részletek!

|

Külön szívügyemnek tekintem, hogy kielégítve minden Heroes fanatikus óhaját, kicsit részletesebben is megnézzük a Heroes V-ről felbukkant infókat. Pláne azért, mert általában mindig csak az FPS-ek kapnak többször is külön lehetőséget a bemutatkozásra, Heroesról amúgy is ritkán esik szó. Belevágva a tejfölbe, az Ubisoft oldalán fellelhető a hivatalos, teljes bejelentés. Ezentúl a megjelent képekről itt máris teljeskörű elemzésbe kezdtek a rajongók. Erre a játék hivatalos weboldalát találjátok meg, míg ide kattintva eljuttok a hivatalos fórumra, ahol ha szerencsétek van, 1-2 illetékessel is találkoztok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)