Hirdetés

Heroes 5 - sokára...

|

:( Jó munkához idő kell, utóbbiból lesz bőven, előbbit pedig nagyon reméli és melegen ajánlja minden Heroes-rajongó az Ubisoftnak :). Miért mondom, hogy sokára? Mélyen szeretett szószátyár emberünk, Fabrice Cabounet ismét árulkodott. A Heroes of Might & Magic V hivatalos bemutatója az E3 után körülbelül egy hónappal, Los Angelesben lesz megtartva. Ekkor elindul majd a startégia hivatalos honlapja is. A hősök előreláthatólag nem vesznek majd részt közvetlenül a harcban, ahogyan azt a IV-ik részben megszokhattuk. A legtöbb embernek ez igencsak tetszett, ám egyelőre úgy áll, változtatnak a dolgon. A végkimenetel a Heroes III-ban megszokottaktól is különbözik majd, úgyhogy meglepetés vár ránk, ezen a téren is. Fabrice reméli, hogy Jon Van Caneghem is csatlakozik a csapat munkáihoz, ahogyan Rob King már aktívan részt vesz a fejlesztésekben. Nos, amíg újabb információk látnak napvilágot a Heroes V-ről, addig is egy szép, új artwork:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)