Hirdetés

Hétfő esti golyózás és robbantgatás

|

Mint az ilyenkor lenni szokott, az átkozott mókuskerék megint mindenkit elkapott, de itt a vigasz, mert ma is remek játékokkal szolgálhatunk.

Hirdetés

A Tilt-ről elsőre azok a boldog békeidők ugrottak be, amikor a rossz labdajárásokat megbosszulva egy-két jól elhelyezett rúgást hagytunk a játékterem flipperén. Amúgy nem szép dolog huligánkodni, és a Tilt sem az a játék, ahol ezt meg tudjuk tenni. Bár a golyó motívum itt is érezhető, most a célunk hogy a táblánkat az egér mozgatásával döntögetve a rajta fickándozó golyókat a kék örvénybe juttassuk. Ilyenkor térérzékünknek kiváló szolgálatot tesz az aranyos 3D-s megjelenítés, valamint a golyók hiteles mozgása. Meglehetősen szórakoztató, és ha fel is idegesítjük rajta magunk, akkor azért csakis magunkat okolhatjuk.

 

tilt.jpg

 

Mai második flash játékunk a Cubic Disturbance, egy ötletes ám ugyan akkor piszok nehéz logikai játék. Ha eleget robbantgattunk a Bombottal, akkor a Cubic Disturbance feladatai sem fognak váratlanul érni bennünket. Minden pályán van egy „kocka", amit a talajra kell juttatni. Ez alapból különböző platformokon, vagy többi dobozzal betemetve, esetleg valami ördögi szerkezettel tőlünk elzárva várja, hogy végre repüljön. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy az egerünkkel a megfelelő helyekre bombákat telepítve, majd azokat hajszálpontosan időzítve olyan eseményeket vagy azok láncolatát hozzuk létre, aminek a végén a kocka a földre pottyan, Nem könnyű, de a sikerélmény kétszer akkora. Jó szórakozást!

 

cubicdisturbance.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)