Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a chicagói németek nyerik a vb-t

|

A Watch Dogs eladásai megzuhantak, a FIFA Wold Cup Brazilé megugrottak, a Wolfenstein pedig ügyesen tartja magát. Így alakult a dobozos piac a héten.

Hirdetés

A Watch Dogs PC-s verziójához már jött egy is mod, ami egy kicsit megdobja a Ubisoft játékának látványvilágát, de úgy látszik, hogy a játékosok a problémák ellenére is szeretik Aiden kalandját.

A Watch Dogs eladásai 45%-ot zuhantak a múlt héthez képest, de ennek ellenére továbbra is vezeti az angol eladási listát. Ahogy elkezdődött a vb, úgy lett egyre népszerűbb a 2014 FIFA World Cup Brazil is, a FIFA 14 spin-off egészen a második helyig kúszott fel. Mögötte a Wolfenstein: The New Order tartja magát a dobogón és alig pár száz példánnyal lemaradva itt van még a Wii U legnagyobb reménysége, a Mario Kart 8 is.

Így alakult a UK Charts az elmúlt héten.

  1. Watch Dogs
  2. 2014 FIFA World Cup Brazil
  3. Wolfenstein: The New Order
  4. Mario Kart 8
  5. FIFA 14
  6. Titanfall
  7. Minecraft: PS3 Edition
  8. Call of Duty: Ghosts
  9. Murdered: Soul Suspect
  10. Minecraft: Xbox 360 Edition

Ezek közül melyik az a játék, amit majd ki szeretnétek még próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)