Hirdetés

Heti játékeladási toplista - focizik a legótitán

|

A hétfő fáj, de legalább ilyenkor megnézhetjük, hogy melyik játékok is voltak a legsikeresebbek az elmúlt héten. Ez is valami.

Hirdetés

A UK Charts ad számunkra hiteles képet arról, hogy mivel is játszik mostanában a legtöbb a gamer. Vagy legalábbis arról, hogy melyik játék doboza porosodik a legtöbb játékos tévéje alatt.

A Titanfall Xbox 360-as verziójának megjelenésével újra az élre került, a hírek szerint 220 százalékkal dobta meg a játék eladásait a előző konzolgenerációs port kiadása. A Lego The Hobbit a többi legójátékhoz hasonlóan hatalmas siker, de természetesen a FIFA 14 sem hiányozhat a listáról. A Kinect Sports Rivals az Xbox One egyik nagy reménysége, de sem a kasszáknál, sem pedig a kritikusoknál nem teljesített jól; a top 10-be sem fért be.

Így alakult az elmúlt hét:

1. TITANFALL
2. LEGO THE HOBBIT
3. FIFA 14
4. SOUTH PARK: THE STICK OF TRUTH
5. CALL OF DUTY: GHOSTS
6. MINECRAFT: XBOX 360 EDITION
7. THE LEGO MOVIE VIDEOGAME
8. PLANTS VS ZOMBIES: GARDEN WARFARE
9. ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG
10. METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES
11. THIEF
12. BATTLEFIELD 4
13. INFAMOUS: SECOND SON
14. KINECT SPORTS: RIVALS
15. GRAND THEFT AUTO V
16. LEGO MARVEL SUPER HEROES
17. DARK SOULS II
18. FOOTBALL MANAGER 2014
19. THE ELDER SCROLLS ONLINE
20. WWE 2K14

Ti vettetek mostanában új játékot? Vagy vártok a Watch Dogs-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)