Hirdetés

Heti mozipremierek 03.25-04.01.

|

Három príma film érkezik a hazai mozikba, melyek külföldön már bizonyítottak.

Hirdetés

Animációs filmet ezen a héten is megtekinthettek, ráadásul a jobbik fajtából, de ezen kívül lesz vígjáték George Clooney-val, Ewan McGregor-ral, Jeff Bridges-szel és Kevin Spacey-vel, valamint dráma Jake Gyllenhaal-lal, Tobey Maguire-rel és Natalie Portman-nel.

Kezdjük az animációs filmmel, mely az Így neveld a sárkányodat címet viseli. A Dreamworks többnyire nem szokott csalódást okozni, és most sem teszi, ezúttal a vikingek és a sárkányok társaságába repít minket. A történet főszereplője Berk szigetén lakik, ahol folyamatosan dúl a harc a sárkányok és a vikingek között. Hablaty épp a beavatásán vesz részt, itt az idő bizonyítani, hogy ő igazi viking. Időközben összefut egy sérült sárkánnyal, akivel barátságot köt, és ez megbonyolítja a fiú életét.

Másodikként nézzünk egy fergeteges vígjátékot, amiben olyan neves színészek alakítanak, mint George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges és Kevin Spacey. A film a The Men Who Stare at Goats, azaz a Kecskebűvölők. A történet szerint az USA hadseregének egy különleges részét paranormális képességekkel bíró emberek alkotják, akik gondolatukkal képesek megölni akár egy kecskét is. A program kiötlője hirtelen eltűnik, így a riporter (Ewan McGregor) és a katona (George Clooney) elindulnak, hogy az ügy nyomába járjanak. Útjuk során találkoznak egy látnokkal (Kevin Spacey), akik az Első Föld Zászlóalj ellen harcol, épp az ellen, amelynek a katona is része.

Utolsó filmünk a hétre a Testvérek, melyben többek között Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire és Natalie Portman játsszák a főbb szerepeket. Egy testvérpár egyik tagja, Sam hős katona, míg a másikat, Tommy-t épp most engedték ki a börtönből. Mikor Sam gépét lelövik Afganisztán fölött, Tommy úgy érzi neki kell gondoskodnia testvére árván maradt családjáról. Mikor már megszokták a helyzetet, és a családfő szerepe Tommy-é, Sam váratlanul hazatér, felbolygatva ezzel mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)