Hirdetés

Heti mozipremierek 04.15-04.22.

|

Két új filmet tekinthettek meg a héten, melyek közül legalább az egyiket mindenképp érdemes.

Hirdetés

Eljött az, amire közületek is sokan vártak: A titánok harca a mozivásznakra kerül itthon is! Emellett lesz még egy cseh film, kezdjük is azzal inkább, hogy fokozódjanak a kedélyek.

Szóval, ahogy azt mondtam, egy cseh filmdrámát is megtekinthetnek a mozik látogatói, amely a Nem félünk a farkastól? címen található meg. A film főszereplője Terezka, egy óvodás kislány, aki boldogan éli egyszerű életét. Egyszercsak azt veszi észre, hogy az őt körülvevő felnőttek furán viselkednek. Barátja, Simon rendelkezik egy elmélettel a jelenségről: a földönkívüliek eljöttek a lány anyukájáért, s kicserélték őt. A két fiatal ezért minden igyekezetével azon van, hogy felfedje a valóságot, s visszaszerezzék Terezka anyukáját.

És akkor most jöjjön valami egészen más. A titánok harca egy 1981-es, meglehetÅ‘sen sikertelen film újragondolása, melynek fÅ‘szereplÅ‘je Perszeusz, aki istenek fia, de emberi kéz által kapott nevelést. Hádész, az alvilág istene igyekszik megkeseríteni az Å‘ és családja életét. Elhatározza, hogy kisebb sereget toboroz, s megállítja Hádész pusztítását, mielÅ‘tt az átvenné a hatalmat Zeusztól. A fÅ‘szerepben az Avatarban és a Terminator 4-ben már bizonyított Sam Worthington-t láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)