Hirdetés

Heti mozipremierek 04.29-05.06.

|

A hónap végére két említésre érdemes filmet kínálnak a mozik.

Hirdetés

Ha elhangzik valahol Francis Ford Coppola neve, legtöbben egyből a Keresztapa trilógiára asszociálnak, pedig a mester munkássága nem merül ki ebben. Emellett Tony Stark is folytatja harcát, még durvább ruhában, mint valaha.

Kezdjük a Coppola filmmel, a Tetro-val. A film érdekessége, hogy tavalyi alkotás, azonban teljesen fekete-fehér. A történet szerint Bennie, a fiatal fiú Buenos Aires-be utazik, hogy megtalálja rég elveszett bátyját. Célja beteljesedik, ám az az ember, akivel találkozik, már csak árnyéka egykori önmagának. Idegesítő költő vált a bátyjából, aki barátnőjével él. Bennie úgy dönt, marad, s igyekeznek választ találni minden kérdésre, de természetesen ez sem megy zökkenőmentesen.

Második filmünk remélhetőleg nagy durranás lesz, ez pedig a Vasember 2. A Vasember kilétére fény derült, és ahogy a világ megtudta, hogy Tony Stark található az álarc mögött, mindenki rászállt. Azt akarják, hogy a hadsereg is használhassa ugyanazt a technológiát, ami a ruhába van építve, ám Tony ennél okosabb: nem szeretné, ha rossz kezekbe jutna. Pepper Pottsszal és James "Rhodey" Rhodesszal szövetségben felveszi a harcot a gonosz erők ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)