Hirdetés

Heti mozipremierek 05.06-05.13.

|

A héten három említésre méltó új film kerül a mozikba.

Hirdetés

A vagináktól valami fura oknál fogva undorodó Robert Pattinson megmutatja, hogy nem csak nyálas tinifilmekben képes szerepelni, hanem valójában nem is olyan rossz színész.

Robert Pattinson mellett a LOST-tal elhíresült Emilie de Ravin, és a sokféle módon híressé vált Pierce Brosnan is főszereplői az Emlékezz rám című romantikus filmnek. Tyler és apja között megromlott a viszony egy családi tragédia következtében, és Tyler úgy érzi, problémáját senki nem értheti meg. Egy nap találkozik Ally-vel, akiben megtalálja azt, aki megérti, a srác min megy keresztül és eleinte csak barátság van közöttük, ám az idő múlásával ez szerelemmé válik. A boldogság nem tart sokáig, hiszen egy olyan dologra is fény derül, mely a fiatal pár kapcsolatának végét jelentheti.

Másodikként egy magyar alkotás következik, a Szélcsend, mely három nő történetét meséli el, akik egy napon úgy döntenek, a Balaton közepére vitorláznak hajójukkal. Napoznak, pezsgőznek, élvezik az időjárást. Elhatározzák, hogy asszociációs játékot játszanak, ám ez balul sül el. Felszínre törnek a sérelmek, olyan titkokra derül fény, melyeknek komoly hatása van a kapcsolatukra. Ezen a napon minden más lesz.

Viggo Mortensen, mindenki Aragornja egy új filmben alakít, amely Az út címet viseli. Az Amerikát romokba döntő hirtelen katasztrófa óta tíz év telt el. A túlélők csak azt vették észre, hogy nincs áram, nincs étel, és az emberiség a pusztulás szélén áll. Egy férfi és egy fiú, akiknek összes tulajdona egy bevásárlókocsiban elfér, útnak indulnak az óceán felé, ám kalandos útjuk során banditák, tolvajok és egyéb megpróbáltatások várnak rájuk. Egészségük egyébként sem rózsás, ám a kényszerített továbbhaladás, az éhezés és a hideg hatására ez csak romlik. Mindezek ellenére akadnak boldog pillanatok, melyekért megéri élni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)