Hirdetés

Heti mozipremierek 12.17-12.24.

|

Ilyen gyér kínálatunk még nem is volt, de hát ki akarna Karácsonykor moziba menni?

Hirdetés

A héten összesen két új filmet találunk a mozik kínálatában, de ha eddig figyeltetek, akkor észrevehettétek, hogy az előző hetekben rendesen fel lett töltve a választék. Most viszont újabb izgalmas ponthoz érkeztünk, hiszen James Cameron legújabb filmje, az Avatar is megtekinthető lesz.

Kezdjük is ezzel. Elég nagy promót kapott James Cameron, a Titanic rendezőjének legújabb alkotása, az Avatar. Mint azt tudjuk, a filmmel párhuzamosan egy játék is érkezik, azonos címmel, ami a tesztelők szerint közepesre sikeredett. Reméljük a film nem. A történet szerint egy deréktól lefelé mozgásképtelen háborús hős Pandora bolygójára látogat, ahol a Na'Vik élnek, akik nagyon hasonlítanak az emberhez, csak éppen kék bőrük van, és teljesen más nyelvet beszélnek. Hősünk itt új testet ölt, ám célja nem csak ennyi: küldetéssel érkezett.

Második filmünk korántsem volt ennyire beharangozva, és már nem is mai darab. A 2007-es O'Horten egy norvég-német-francia filmdráma csupán a Művész és a Toldi moziban lesz megtekinthető. Odd Horten-t, egy mérnököt negyven év munka után nyugdíjaznak, és rádöbben, hogy élete nagyon gyorsan közeledik a végéhez. Kérdések jönnek mindenfelől: Vajon repül majd? Megválik csónakjától? Miért visel vörös tűsarkút? Az éjszakában mit keres egy eltakart szemű ember autójában?

(Félreertések elkerülése végett a "gyér"-t nem a filmek minőségére, hanem számára értettem)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)