Hirdetés

Hétvégi akció: Sleeping Dogs féláron!

|

Akinek még nem volt szerencséje a nyár egyik legkellemesebb sandbox akciójátékához, az most féláron beszerezheti Steamen az összes DLC-vel együtt!

Hirdetés

Mocsy a 12/08-as GameStar hasábjain remek játékként jellemzi a projektet, ami az innen-onnan kölcsönvett játékelemeket kiválóan ötvözi a hongkongi filmgyártás legszebb pillanataival. Ezt és nem kevesebbet szerezhetjük be, ha október 22-ig megvásároljuk Steamen a Sleeping Dogs című játékot és természetesen lehetőségünk adódik az összes eddigi megjelent tartalmi bővítést is magunkévá tenni, méghozzá mindent féláron! Az 50%-os leárazás a következőképpen alakult:

- Sleeping Dogs 49.99 helyett 24.99 euró

- Sleeping Dogs: Top Dog Gold Pack 2.49 helyett 1.24 euró

- Sleeping Dogs: The Red Envelope Pack 2.49 helyett 1.24 euró

- Sleeping Dogs: The High Roller Pack 2.49 helyett 1.24 euró

- Sleeping Dogs: Top Dog Silver Pack 1.49 helyett 0.74 euró

- Sleeping Dogs: Retro Triad Pack 1.49 helyett 0.74 euró

- Sleeping Dogs: High Resolution Texture Pack ingyenes (ez korábban is ingyenes volt, csak felhívom rá mindenki figyelmét, hogy létezik)

Jó szórakozást kívánunk ahhoz, hogy Wei Shen rendőrnyomozóval a triádok nyomába eredjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)