Hirdetés

Hétvégi Steam akció: Metro 2033 féláron

|

Ezen a hétvégén a Metro 2033-at kaphatjuk meg olcsóbban, mint eddig.

Hirdetés

No de ez mit is jelent pontosan?

A Steam ezen a hétvégén a Metro 2033-at ajánlja féláron, azaz 19,99€ helyett 9,99 euróért a miénk lehet (nagyjából 2700 Ft). Aki nem ismerné a Metro 2033-at, annak mondanék pár szót. A játékot egy novellából készítették, melyben az emberiség a kipusztulás szélére sodródik. A moszkvai metró alagútjaiban próbálnak túlélni, de közben folyamatosan támadják őket a mutáns lények. A könyv magyarul is megjelent már. Íme egy előzetes:

Nem rég röppent fel a hír, hogy a Metro 2033 folytatása esetleg Last Light alcímmel érkezik, mivel a THQ több hasonló domain nevet is lefoglalt. Hivatalos bejelentés még nem történt ez ügyben.

Szóval ezen a hétvégén 10 euróért a Tiétek lehet a Metro 2033, irány a Steam:

Metro 2033 akció

Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)