Hirdetés

Hiába ígérte ezt a kiadó, mégsem játszhatjuk majd ingyen a Disney életszimulátorát

|

Kiderült, hogy mennyibe fog kerülni valójában a Disney Dreamlight Valley.

Hirdetés

Készült már néhány Disney-játék korábban, de a Disney Dreamlight Valley minden eddiginél izgalmasabbnak és tartalmasabbnak ígérkezett, hiszen a kiadó és a Pixar rajzfilmjeinek kultikus figuráinak társaságában élhetünk át kalandokat benne. Egy történetvezérelt kampány során különféle történetszálakat felgöngyölítve alakíthattunk ki szorosabb kapcsolatot az univerzum karaktereivel, közben pedig számos mókás elfoglaltság, gyűjtögetnivaló és testreszabás várt ránk. 

A projektet 2022 áprilisában jelentették be, és az volt az elképzelés, hogy free-to-play lesz. Először korai hozzáféréssel jelent meg, és nagyot ment többek között a Steamen is. Idénre tervezték a teljes változat megjelenését, ami meg is fog érkezni még az év vége előtt, de nem úgy, ahogy vártuk. 

Hirdetés

A Gameloft egy blogbejegyzésben bejelentette, hogy a Disney Dreamlight Valley december 5-én fogja elhagyni az Early Access-t, az örömteli hírbe azonban némi szomorúság is vegyült, ugyanis nem free-to-play címként fog elrajtolni a Disney alkotások olvasztótégelye, fizetni kell majd érte. A stúdió szerint azért döntöttek így, hogy továbbra is prémium játékélményt nyújthassanak, viszont aki megveszi a játékot, az rendszeresen számíthat ingyen tartalmi frissítésekre új karakterekkel, birodalmakkal, ruhákkal, bútorokkal és egyéb meglepetésekkel, de nyilván lesz Expansion Pass is, amiért már perkálni kell. Így néz ki a helyzet: 

A Gameloft egyúttal bejelentette a Disney Dreamlight Valley első fizető kiegészítőjét is, az A Rift in Time-ot, amelyhez szükség lesz az alapjátékra (ezt láthatjátok is a táblázatban). November elsején többet is elárulnak majd róla egy stream keretében, de röviden összefoglalva egy teljesen új kaland lesz új barátokkal, új területekkel és új funkciókkal. Ez szintén december 5-től lesz beszerezhető.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)