Hirdetés

Hiába totális kudarc a The Lord of the Rings: Gollum, máris újabb A Gyűrűk Ura játékon dolgoznak a fejlesztői

|

Bármilyen hihetetlen, kapott egy második esélyt a Daedalic arra, hogy megmutassa, épkézláb alkotást is ki tud hozni az egyik legértékesebb fantasy licencből.

Hirdetés

Hisszük, hogy egyetlen fejlesztőstúdió sem akar szándékosan olyan játékot késznek hazudva kiadni a kezéből, amelyik élvezhetetlen a bugoktól, vagy ami még borzasztóbb, fundamentálisan rossz. Ennek ellenére újra és újra szembesülünk azzal, hogy komoly cégek teszik kockára reputációjukat azzal, hogy minősíthetetlen állapotban lökik ki alkotásaikat az ajtón.

Még szinte fel sem ocsúdtunk a Dishonored szérián edződött Arkane ezer sebből vérző vámpíros lövöldéje, a Redfall okozta sokkból, máris befutott egy újabb versenyző az év legalacsonyabbra értékelt játéka címére hajtó The Lord of the Rings Gollum képében.

Hirdetés

A lesújtó kritikák hatására a Daedalic Entertainment megkövette a vásárlókat, A Gyűrűk Ura franchise rajongóit, és ígéretet tett a hibák kijavítására, ám azt már - abszolút érthető módon - nem verte nagydobra, hogy egy második játékot is reszelget J. R. R. Tolkien fantasy univerzumára támaszkodva. A közelmúltban az Atlas Fallen DLC-jét is sikeresen elspoilerező Német Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium azonban nem volt ennyire szemérmes, és a transzparencia jegyében beszámolt arról, hogy mire is költi az adófizetők pénzét.

Ez alapján a Games Wirtschaft magazin írta meg, hogy a Deadalic 2 millió eurós támogatást kapott egy 2022 júniusa és 2024 augusztusa között megvalósítandó projektre, amelyet 3D-s akciójátékként jellemeztek, és It's Magic kódnéven fut. A leírás szerint egy új, a könyvekben nem szereplő karakter szemein keresztül ismerjük meg a történetet, akinek elég hatalma van ahhoz, hogy befolyásolja az eseményeket és a világ sorsát. Ez, valamin a már említett kódnév arra enged következtetni, hogy egy varázslót személyesíthetünk meg.

Tálcán kínálja magát a kérdés, hogy a The Lord of the Rings: Gollum után vajon ki akar egy újabb A Gyűrűk Ura játékot ettől a stúdiótól. Ti elég merésznek érzitek magatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)