Hirdetés

Hiánypótló a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s verziója, de miért nem érdekel senkit?

|

Hiába lett egy remek játék vállalhatóan sikerült portja a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s megjelenése, a közönség látszólag magasról tesz rá. Hibát követnek el.

Hirdetés

A Sony az elmúlt néhány évben végre elkezdte portolgatni nagyobb játékait PC-re. Hatalmas örömmel fogadta a közönség a Spider-Man és a God of War befutását, de ezen páros megjelenése óta egy kicsit csökkent a lelkesedés. A Ratchet & Clank: Rift Apart érkezésére már alig figyeltek oda az emberek.

Ugyan az akciójáték PC-s portja nem teljesít hibátlanul, messze nincs szó akkora baklövésről, mint a The Last of Us Part 1 esetében. Ettől függetlenül a gamereket láthatóan nem hatja meg az Insomniac mókája.

Hirdetés

Pontos eladási számokat nem tudhatunk, amíg a Sony nem közli őket, de azt igen, hogy mennyien játszák az adott címet Steamen. A SteamDB-n látható, hogy a Ratchet & Clank: Rift Apart egyidejű játékosszám csúcsa 8 757, ami majdnem csupán csak a tizede a God of War 73 529-ének. A Spider-Man Remastered csúcsa egyébként 66 436 volt, de még a meghurcolt, ramaty The Last of Us Part 1 port is összeszedett 36 496 játékost egyszerre.

Sajnálatos a helyzet, de remélhetőleg egy bukott projekt nem lesz hatással a Sony PC-t illető terveire, és továbbra is megkapjuk majd a nagyobb címek portjait. A Ratchet & Clank: Rift Apart pedig vitán felül remek játék, nagyon érdemes kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)