Hirdetés

Hideget a Mosfeteknek is!

|

A Thermalright a lelkes modder felhasználók kérésének eleget téve, kifejlesztette új Mosfet hűtőjét.

Hirdetés

Egyre másra jelennek meg az új alaplapokon az összes forrófejű alkatrészt lehűtő passzív rendszerek. Ezeket legtöbbször az adott gyártó tervezi, aki általában nem az ilyen eszközökre specializálódott. A kaliforniai székhelyű cég ezért gondolta úgy, hogy piacra dob egy külön Mosfet hűtőt. Ez az ötlet nem mondható rossznak, sőt igen is hasznos. Jobban belegondolva a chipsetek elég tetemes hőt tudnak előállítani, főleg emelt feszültségek mellett. A Thermalright állítása szerint a gyári hőcsöves eszközök ezen a ponton el is véreznek, hiszen egyszerűen nincs elég felületük, a komponensek egységes és elégséges hűtésére.

 

 

A HR-09 két részből áll, egy rövidebb és egy hosszabb oldalból, mely a kompatibilitást hivatott szolgálni. A jobb légáramlás érdekében a lamellákat perforációval látták el. A két egységet egy hőcső köti össze. A termékekről bővebb információ és kompatibilitási lista ITT érhető el.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)