Hirdetés

Hideo Kojima szerint Jordan Peele csak egy nagy név a sok közül, aki az Xboxnak fejlesztett OD-n dolgozik

|

Elvileg nagyon meg fogunk majd lepődni, amikor megtudjuk, hogy kik is a többiek valójában - legalábbis Kojima állítása szerint.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Hideo Kojima által dirigált Death Stranding 2 dinamikus természeti katasztrófákkal fokozza majd az izgalmakat, amiről egyébként maga a mester beszélt a YouTube csatornáján futó, HideoTube névre keresztelt műsorában. Ritka az, amikor Kojima érdemben is megoszt valamit a padawanokkal, de nagyon úgy tűnik, hogy most beszédes kedvében volt, így még a készülő, bár egyelőre teljesen homályos, OD névre keresztelt alkotásáról is szólt néhány szót.

Mint az már korábban kiderült, a játék az Xbox Game Studios-szal együttműködésben fog megvalósulni, valamint az is biztos, hogy elképesztő arcmozgás lesz benne, ha pedig ez nem lenne elég, még Jordan Peele (Tűnj el!, Mi, Nem) neve is előkerült az OD-val kapcsolatban. Erről mesélt többek között most a videóban Kojima is, aki elmondta, nem csak Peele az egyetlen nagy név, aki részt vesz a misztikus horrorprojektben.

Hirdetés

A többi taggal kapcsolatosan egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Van még több, hozzá hasonló tag is, igazából mi csak a »Bosszúállóknak« hívjuk őket. Meg fogtok lepődni majd, amikor bejelentem, hogy kik is ezek."

Majd úgy folytatta:

"Bármikor is megmutatom ezt a listát a különböző ügynökségeknek és menedzsereknek, alig hiszik el, hogy ez tényleg igaz. Azt kérdezik: »Hogyan sikerült összegyűjtened ezeket az embereket, akik amúgy senki másra nem hallgatnak? Hogyan csináltad?«"

Szóval tessék, itt egy újabb dolog, ami miatt érdemes lesz szemmel tartani az OD-t, legyen az egy játék, film vagy éppen e kettő keveréke. A megjelenésről egyelőre semmi konkrétat nem tudni, az sem tiszta, hogy mely platformokra érkezik majd a játék, de ha bármiről is értesülünk ezekkel kapcsolatban, arról benneteket is tájékoztatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)