Hirdetés

Hideo Kojimának baja van a Death Stranding: Director's Cut címével

|

Ez történik, ha a kreatív döntéseket nem az alkotó, hanem a PlayStation hozza meg.

Hirdetés

Twitteren fakad ki a Death Stranding atyja, Hideo Kojima, aki a jelek szerint egyáltalán nincs megelégedve azzal, hogy a Sony és a PlayStation illetékesei Death Stranding: Director's Cut címmel fogják kiadni játéka bővített változatát.

Kojima természetesen azt is elmagyarázta, hogy egészen pontosan mi a gondja ezzel az elnevezéssel. 

Hirdetés

Véleménye szerint a "Director's Cut" kifejezést a filmes szakmában használják, ahol a mozinézők egy rövidebb, vágott verziót láthatnak csak a filmekből, léteznek azonban "rendezői változatok", melyeket olykor később ki is adnak. Ezekben a rendezői változatban az alkotó eredeti vízióját nézhetjük meg, nem csak a megnyesett, mozis kiadással kell beérnünk. 

Kojima szerint azonban a Death Stranding: Director's Cut esetében egyáltalán nem erről van szó. A Death Stranding esetében ugyanis szó sincs semmiféle kivágott tartalomról, a Director's Cut újdonságai később, az alapjáték megjelenése után készültek csak el, ezek bővítmények, nem régebbi, visszatartott tartalmak. 

Kojima úgy gondolja, a "Delector's Plus" egy sokkal jobb elnevezés lenne a kibővített játék számára. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Death Stranding: Director's Cut egyébként (egyelőre) PS5-exkluzív címként jelenik meg szeptember 24-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)