Hirdetés

Hideo Kojimának "talán vissza kell térnie" a Metal Gear Solidhoz

|

Hideo Kojima elárulta, hogy akármennyire is szeretné, valószínűleg nem fogja tudni otthagyni a Metal Gear Solid sorozatot

Hirdetés

Kojima korábban kijelentette, hogy a negyedik volt az utolsó MGS epizód, amelynek munkálataiban részt vett, de egy új interjúban arról beszélt, hogy ez talán mégsem igaz, valószínűleg vissza kell térnie. A hozzáállását Hayao Miyazaki anime-rendezőéhez (Chihiro szellemországban) hasonlította, aki szintén rendszeresen kijelenti, hogy több rajzfilmet nem készít, de mégsem tudja magát ehhez tartani, valami mindig visszahúzza. Kojima szeretne továbblépni, de politikai, üzleti és technológiai okokból (ezek egyikét sem fejtette ki részletesen) nagy eséllyel mégis köze lesz a MGS 5-höz. Ennek ellenére a rendezői pozíciót semmiképpen nem fogja elvállalni (bár ezek után ki tudja), inkább producerként képzeli el a részvételét.

 

kojima.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)